Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Gyerekórák

Ebben a kategóriában a gyermekeknek kedveskedünk. Manapság egyre inkább elterjedtek az okoseszközök, legyen szó telefonokról. vagy órákról, ami gyermekeinkre is hatással van. Nagyobb biztonségban érezzük őket, ha tudjuk merre járnak és nyomon is tudjuk őket követni. Sok gyerek okosórába SOS gomb is be van építve, ezáltal egy gombnyomással segítséget tudnak kérni, akár arról van szó, hogy lekéste a buszt, akár arról, hogy veszélyben van, ez kétségkívül egy nagyon hasznos funkció. Strapabíró anyagból készülnek és bár felnőtt fejjel kevésbé dizájnos, a gyerekek körében kifejezetten menő, hogy a csuklóján lévő eszközzel tud telefonálni, de akár videochatelni is, így igazán vagány külsőt kölcsönözve neki. 
Kínálatunkban találnak kifejezetten lányoknak és fiúknak készített órákat, de van olyan is, ami mindkét nemhez tökéletesen passzol.
Egyes okosórák saját operációs rendszerrel rendelkeznek, míg mások Android rendszert futtatnak. Vásárlás előtt érdemes megnézni, hogy a kiválaszott okosóra gyerekünknek a telefonjával kompatibilis-e, mert ebben előfordulhatnak eltérések.

A legtöbb termék csepp- és porálló, de vannak kifejeztten vízálló okosórák is, ezt a termékek leírásánal tudja megtekinteni.

A legfőbb funkciók: helymeghatározás, kamera, elektromos kerítés, SOS gomb, alacsony töltöttség jelzése, ébresztőóra, időjárás-előrejelzés, videóhívás stb.