Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírek, érdekességek

KOSPET M2, az új olcsó női okosóra

2020.12.10 21:20
KOSPET M2, az új olcsó női okosóra

A Kospet legújabb női okosórája igen nagy elégedettséget váltott ki a vásárlókból, mot megtudhatják, miért!

Idén jelent meg a KOSPET gyártó új női okosórája, ami minden hasznos funkciót magában foglal, mindezt pénztárcabarát áron. Az elegáns külső okos belsőt takar...
Női óra lévén nincs otrombán nagy kijelzője, de így is befért alá minden hasznos funkció: pulzusmérő, lépésszámláló, vér-oxigén mérő, eszköz keresése funkció stb. 

Hű társunk lehet a mindennapok során, hiszen IP68 vízálló, így nem kell félnünk, ha nedves környezetben használnánk, azonban mindig figyeljünk rá és lehetőség szerint óvjuk, így sokáig szolgálhat minket! 


Nagyszerű funkció, hogy egy alkalmazás segítségével egyedi hátteret állítsunk be magunknak, így igazán személyreszabhatjuk óránkat.

A lépésszámláló funkció ma már alapnak számít az órákban, de ne feledkezzünk meg ennek hasznosságáról sem. Szakértők szerint 10.000 lépést kell megtennünk naponta ahhoz, hogy a szív-és érrendszeri betegségek esélyét csökkentsük és edzésben tartsuk szervezetünket, ez az olcsó női okosóra pedig tökéletes választás ehhez! Folyamatosan nyomon tudja követni aktuális eredményét, hogy motivált maradjon!

A 24 órás pulzusmérő funkcióval egészségünk kritikus értékeit is tudjuk viselni, de vigyázat, a női okosórák NEM orvostechnikai eszközök, ne hasonlítsa össze az általuk szolgáltatott adatokat!
Azonban nagyon jó kezdés, ha oda szeretne figyelni egészségére, hiszen a nap bármely szakában figyelheti szívritmusát.

Szintén hasznos funkció, a távoli zene vezérlés! Ezzel lényegében a telefonon elindított lejátszót tudjuk szabályozni, ami egy igazán népszerű kényelmi funkció, hiszen nem kell telefonunkhoz nyúlni folyton, mert a csuklónkon lévő órával is tudjuk állítani a hangerőt, vagy áttekerni egy dalt.


AZ alváselemző funkció nyomonköveti alvásunk mennyiségét és minőségét, így folyamatosan tud rajtuk javítani, hogy egy kiegyensúlyozottabb élete lehessen!

15 féle sport mód közül lehet választani, ami igen széles skála, így biztosan midnenki megtalálja a hozzá közel állót!
Az óra maga fémből van, szíja pedig gumiból, így nagyon kényelmes viseletet biztosít, nem kell félnünk a kidörzsöléstől. Ami a külsőt illeti, nagyon visszafogott színekben jelent meg, a rózsaszín verzió sem hivalkodó, inkább pasztell árnyalatú, igényes.Az 1,4 hüvelykes képernyő pont elég ahhoz, hogy az óra visszafogott hatást kölcsönözzön, de minden tökéletesen olvasható és éles legyen. Nagy plusz pont jár neki, hiszen teljes érintőképernyője van, tehát egy egy ponton érzékel csak, hanem meg tudja különböztetni a különböző irányból jövő érintéseket is, így sokkal kényelmesebb a használata, hiszen ha a menüben túlmentünk valamin, nem kell elölről kezdeni a keresést.