Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírek, érdekességek

Melanda AK12 elegáns nőies okosóra

2020.11.12 17:31
Melanda AK12 elegáns nőies okosóra

Melanda AK12 női okosóra- nem csak nőknek!

 

Ebben a bejegyzésünkben a Melanda AK12 női okosórával fogunk foglalkozni. Kijelenthetjük, hogy ez a női okosóra a 2020-as év slágere. Csupa pozitív visszajelzést kaptunk vele kapcsolatban és nagyon sokan keresik. Nálunk jó helyen jár, hiszen raktárról tudjuk küldeni, azaz rendelés után egy munkanapon belül postázzuk Önnek!

Na de mit is lehet tudni róla?
Kezdjük a külsővel: egyedi és minimalista. Se több, se kevesebb,  pont elég! Különleges megjelenésű, hiszen a megszokott kerek képernyő helyett egy téglalap alakú, hosszanti elhelyezkedésű kijelzőt kapunk. 1,14 hüvelykes HD kijelző került bele, amiről könnyű leolvasni az információkat, és szépen megjeleníti a színeket is. Érintőképernyőjén egy ponton érzékeli a érintéseket.

140mAh lítium akkumulátorával igazán nem kell aggódnia a töltése miatt, hiszen használattón függően akár két hétig is bírja egy töltéssel. Ez természetesen függ, a Bluetooth kapcsolattól, illetve a funkciók használatától is.

Pulzusmérő funkciójával egész nap nyomon tudja követni szívritmusát, így javíthat életminőségén és megelőzhet komolyan problémákat.

Kifejezetten nőknek szánt funkció is van benne: követheti és elemezheti a női fiziológiai ciklusát, így többet nem kell keresgetni, vagy észben tartani a pontos dátumokat, egyszerűen nyomon tudja követni okostelefonján. 
Ez a kis óra egyszerű, de nagyszerű, nem fog elveszni a funkciók végeláthatalan sorában, hiszen csak a legfontosabbak kerültek bele.
IP68 cseppálló besorolása biztosít minket arról, hogy a nedves környezet (rövid ideig!) nem okoz károkat benne, azonban érdemes észben tartani, hogy ezek a besorolások, ahogy fogalmaztunk is, a cseppálló funkciót jelentik, NEM a vízállót.

Kattintson ide a MELANDA AK12 női okosóra rendeléséhez!