Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírek, érdekességek

Melanda teljes érintőképernyős okosóra - elegancia tudással ötvözve

2020.12.29 17:11
Melanda teljes érintőképernyős okosóra - elegancia tudással ötvözve

Ebben a cikkünkben a Melanda női okosóráját vesszük górcső alá! Amennyiben érdekli, milyen egy igazán jól összerakott óra, ami külsőre is kifogástalan, ez a cikk Önnek szól!

Volt, hogy elgondolkozott, vajon talál-e megfelelő tudással rendelkező női okosórát, ami egyben lenyűgözően, mégis visszafogottan elegánsan mutat egy női kezen?  Hát mi is! 
Mint a korábbi cikkekben kifejtettük már, sokáig nem mertek újat alkotni az okosóra gyártó cégek, ez azonban már a múlt. A Melanda igen nagy népszerűségnek örvend a női okosórát kereső hölgyek körében, de nem véletlenül. Szinte minden formában és kivitelben találunk okosórákat, amik kifejezetten nőknek készültek. Ez megnyilvánulhat a tudásában, például kifejezetten hölgyek számára kifejlesztett, menstruációs ciklus követésére alkalmas app beépítésével, vagy akár a választható színak terén is.
Ritka volt a nőies, lágy szín és valljuk be, nem mindenki szereti a sötét, férfias darabokat. Valljuk be, évekig csak fekete okosórákat lehetett kapni! De végre itt van a forradalom és az okosórák nőknek is tetsző színekben elérhetők.
De mit is kell tudni erről a típusról?


Személy szerint ennek a cikknek az írója is elcsábult és beszerzett egy ilyen okosórát, kár tagadni. Az órafej nehezebb, mint az olcsóbb nőies okosórák többsége, így komoly hatást és luxu érzést kölcsönöz, igazán jó érzés viselni. Többféle szíjjal kapható, így a hétköznapokon választhatjuk a kényelmes szilikon szíjat, hétvégente pedig az elegáns fém szíjat.
1,3 hüvelykes, 240*240-es színes, teljes érintőképernyő került beépítésre, ami igazánegyszerű hasznűlatot eredményez, hiszen felismeri a különböző irányokból érkező legyintéseket és lapozásokat.
Többféle választható számlap közül válogathatunk, így személyre szabhatjuk mindennapi társunkat.

Android és iOS opercációs rendszerekkel is kompatibilis, így a piacon elérhető telefonok 99%-ával tökéletes műküdik. Előbbi 4.4, utóbbi 8.0, vagy ezek frissebb változataival tud zökkenőmentesen működni.
Fontos és hasznos, bár nem funkció, a vízállóság. Ez a típus IP67 vízálló tanúsítvánnyal rendelkezik, ami por ellen teljesen, víz ellen pedig mérsékelten ellenálló képességet jelent. Erről bővebben ITT olvashat.

Többféle sportmód közül választhat, legyen szó sétáról, futásról, biciklizésről, vagy akár jógáról, biztosan talál olyat, amivel tud azonosulni.
Pulzusmérő és alvásmonitor is szerepel a repertoárban, ezzel mindig friss képet kaphat aktuális egészségi állapotáról és folyamatosan javíthatja is azt, hiszen alváselemzés közben az óra figyeli milyen mélyen alszik és mennyi ideig. Ebből átfogó képet és adatokat kaphat, hogy alvásminőségét fejleszthesse.


Többféle emlékeztetőt be lehet álltani, például mozgás emlékeztetőt, vagy ivás emlékeztetőt. Így időközönként jelez okosóránk, hogy ideje felállni és átmozgatni tagjainkat, ezzel serkentve a vérkeringésünket és agyunk vérellátását is. Az ivás is hasonlóan fontos. Sajnos sok ember egyszerűen "elfelejt" inni napközben, ami pedig nagyon fontos lenne ( főleg ilyen, egészségi állapotunkat megterhelő helyzetekben). A nőies okosóránk ebben is partner és segít észben tartani ezt is.

A MELANDA teljes érintőképernyős női okosórát ITT tudja megvásárolni.