Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Női okosórák

 


Okosóra nőknek! Webáruházunkban összegyűjtöttük Önnek a legnépszerűbb és legmegbízhatóbb nőies okosórákat. A noi okosora mint olyan, csak nemrégiben jelent meg a piacon, azonban máris hiánypótló eszköz lett. Az elegáns női okosóra nem csak kiegészítő, bár jól mutat, de egy egy olyan okos eszköz, ami mindennapi életünkben segít fitt és egészséges utunkon! Kalóriaszámláló, lépésszámláló, pulzusmérő... mind olyan hasznos funkciók, amik bizony nagy segítséget jelentenek a mindennapi életünk során. Az okosórák női felhasználóinak kedvenc funkciói között a legnépszerűbb és talán leghasznosabb a fiziológiai ciklus követése, amit így hónapról hónapra pontosan követni is tud.
Motivál is, hiszen beállíthatja a napi minimum megtenni kívánt lépsszámot, az óra pedig jelez, ha elérte célját, így adva pozitív megerősítést Önnek. A különböző sportmódok segítségével nyomon követhei tevékenységét, órát függően lovaglás, futás, tollaslabda, futball, kosárlabda, kerékpározás, de akár ugrálókötelezés során is. Van, amelyik 24 órában méri a pulzusát és van, amelyikben ez különálló funkció. Alváselemzés során az okosora női tulajdonosa pihenés során is követheti egészségi állapotát, legyen szó alvása minőségéről, vagy mennyiségéről. Ez segít, hogy egy átfogó képet kaphassunk testünkről és egészségünkről, így megelőzve betegségeket és javítva életminőségünket.
Vannak női óráink, amelyek SIM kártya foglalattal rendelkeznek, így önállóan, hozzákapcsolt telefon nélkül is lehet velük telefonálni, de olyanok is, amelyek csak jelzik a bejövő hívásokat, üzeneteket és egyéb értesítéseket. Az okosórák női verzióiban a szín és a típus is igen kifinomult és kecses, minden helyzetben megállják a helyüket, legyen szó sportról, vagy üzleti tárgyalásról!

A legtöbb okosora noies, elegáns megjelenést kölcsönöz, magabiztossá tesz és segít a mindennapos feladatok megoldásában.