Garanciális ügyintézés

Garanciális ügyintézés

 

Amennyiben normál használat mellett meghibásodik vásárolt terméke, 10.000 Ft alatti terméknél 30 napos, míg 10.000 Ft felettinél 1 éves garancia vonatkozik a termékre.

Amennyiben nem normál használat mellett következik be a sérülés, szervízünk (a vásárlóval történő egyeztetés után) is megkísérli a javítást, de a javítási költség a vásárló felé kerül kiszámlázásra.

FONTOS! A garancia beázásból adódó károkra nem vonatkozik! 

 

Garanciális ügyekben kérjük a www.noiokosora.hu webáruház oldalán feltüntetett címre küldje vissza a terméket, melyhez kérjük minden esetben az MPL szolgáltatását vegye igénybe. (8233, Balatonszőlős, Cserény hegyi út 12.)

 

A visszaszállítás költsége a vásárlót terheli.

Ajánlott levélként kérjük a csomagokat visszaküldeni.

Utánvéttel visszaküldött terméket nem veszünk át!

 

Fontos!

Garanciális visszaküldésnél mindenképp írja rá a csomagra, hogy www.noiokosora.hu, tegye a csomagba a vásárláskor kapott garancialevelet, néhány sorban írja le a problémát röviden,írja a papírra nevét, telefonszámát és email címét, majd tegye ezt a leírást a hibás készülék mellé a csomagba!

10.000 Ft feletti termékeinknél 1 éves garanciát vállalunk.
10.000 Ft alatti termékeinknél 1 hónapos garanciát vállalunk.
Minden termékünkre 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

 

 

 

Termék visszaküldés 14 napon belül

 

Amennyiben meggondolja magát és mégsem szeretné a megrendelt, sérülésmentes terméket megtartani, küldje vissza 14 napon belül sérülésmentesen, minden tartozékával, a vásárláskor kapott számla  másolatával és mi visszatérítjük a termék árát.

 

Amennyiben bármely feltétel nem teljesül (a termék sérült, nincs meg minden tartozéka, nem küldi vissza a számla másolatát), dönthetünk arról, hogy a terméket nem vesszük vissza, vagy a felmerülő költségek levonása után fennmaradó vételárat térítjük vissza.

 

A visszaszállítás költsége a vásárlót terheli.

Ilyen esetben amennyiben az eredetileg kiküldött termék szállítása ingyenes volt a vásárló részére (12.000Ft felett volt a termék vételára), a visszautalandó vételár összegéből a szállítás költsége levonásra kerül (előre utalás esetén: 1090 Ft, utánvét esetén: 1490 Ft).

 

14 napon belüli visszaszállítás esetén ide postázza a terméket:

NOIOKOSORA.HU / Bicsák Erzsébet

8233, Balatonszőlős, Cserény hegyi út 12.

 

https://noiokosora.hu/spg/362883/Fogyaszto-barat