Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Garanciális ügyintézés

Garanciális ügyintézés

 

Amennyiben normál használat mellett meghibásodik vásárolt terméke, 10.000 Ft alatti terméknél 30 napos, míg 10.000 Ft felettinél 1 éves garancia vonatkozik a termékre.

Amennyiben nem normál használat mellett következik be a sérülés, szervízünk (a vásárlóval történő egyeztetés után) is megkísérli a javítást, de a javítási költség a vásárló felé kerül kiszámlázásra.

FONTOS! A garancia beázásból adódó károkra nem vonatkozik! 

 

Garanciális ügyekben kérjük a www.noiokosora.hu webáruház oldalán feltüntetett címre küldje vissza a terméket, melyhez kérjük minden esetben az MPL szolgáltatását vegye igénybe. (8233, Balatonszőlős, Cserény hegyi út 12.)

 

A visszaszállítás költsége a vásárlót terheli.

Ajánlott levélként kérjük a csomagokat visszaküldeni.

Utánvéttel visszaküldött terméket nem veszünk át!

 

Fontos!

Garanciális visszaküldésnél mindenképp írja rá a csomagra, hogy www.noiokosora.hu, tegye a csomagba a vásárláskor kapott garancialevelet, néhány sorban írja le a problémát röviden,írja a papírra nevét, telefonszámát és email címét, majd tegye ezt a leírást a hibás készülék mellé a csomagba!

10.000 Ft feletti termékeinknél 1 éves garanciát vállalunk.
10.000 Ft alatti termékeinknél 1 hónapos garanciát vállalunk.
Minden termékünkre 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

 

 

 

Termék visszaküldés 14 napon belül

 

Amennyiben meggondolja magát és mégsem szeretné a megrendelt, sérülésmentes terméket megtartani, küldje vissza 14 napon belül sérülésmentesen, minden tartozékával, a vásárláskor kapott számla  másolatával és mi visszatérítjük a termék árát.

 

Amennyiben bármely feltétel nem teljesül (a termék sérült, nincs meg minden tartozéka, nem küldi vissza a számla másolatát), dönthetünk arról, hogy a terméket nem vesszük vissza, vagy a felmerülő költségek levonása után fennmaradó vételárat térítjük vissza.

 

A visszaszállítás költsége a vásárlót terheli.

Ilyen esetben amennyiben az eredetileg kiküldött termék szállítása ingyenes volt a vásárló részére (12.000Ft felett volt a termék vételára), a visszautalandó vételár összegéből a szállítás költsége levonásra kerül (előre utalás esetén: 1090 Ft, utánvét esetén: 1490 Ft).

 

14 napon belüli visszaszállítás esetén ide postázza a terméket:

NOIOKOSORA.HU / Bicsák Erzsébet

8233, Balatonszőlős, Cserény hegyi út 12.

 

https://noiokosora.hu/spg/362883/Fogyaszto-barat