Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Raktáron

Webshopunkban fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink jó minőségű termékek tudjanak vásárolni, legyen szó okosóráról, okos karkötőről, vagy egyéb, a mindennapi életben hasznos eszközökről, kiegészítőkről.

Mi úgy gondoljuk, hogy az egészségnél nincs fontosabb, az okosórák pedig kiváló társaink lehetnek a mindennapi életünkben, hogy elérjük egészséggel, sportolással kapcsolatos céljainkat, így a legtöbb termékben megtalálható a funkciók között a pulzusmérő, lépésszámláló, kalóriaszámláló,távolságmérő, vérnyomásmérő, vér- oxigénmérő, stopper stb. A különböző víz- és cseppálló anyagok lehetővé teszik, hogy egyes okosórákat úszás, vagy kinti sportok közben is akadálytalanul használjuk.

Az állandó elérhető állapot ma már szinte elvárás, okosóránk ebben is segít nekünk. A híváskijelzésektől kezdve, az órával való telefonáláson át, az üzenetek fogadása és írása is lehetséges.

Amennyiben telefon nélkül, csak az okosórával bonyolítana hívást, így az erre alkalmas, SIM kártya foglalattal rendelkező órákat javasoljuk. Ezekbe SIM kártyát helyezve telefonunktól független tudunk hívást kezdeményezni és fogadni, így sokkal kényelmesebb és praktikusabb eszközt tudhatunk magunkénak.

Kínálatunkban törekszünk elsősorban a mindenki számára elérhető, olcsó mégis elegáns, sportos de nem mindennapi, a legújabb 2020, 2021-es divatnak megfelelő órákat kiválasztani, hogy ez által mindenki megtalálja a számára legjobb női okosóra példányt. A legtöbbjük Android és IOS telefon készülékekkel tökéletesen kommunikál.

Közeli célunk, hogy minden órából minden színből legyen elérhető darab raktáron, hogy 24 órán belül elindítva a kiszállításunkat 48 órán belül megkapja a megrendelő - azonban a sokféle típus és szín miatt jelenleg néhány típus külső raktárról kerül kiszállításra.