LEMFO okosórák


    Egész életünket átszövi az okoseszközök világa, szinte ki sem lehet kerülni a különböző okos televíziókat, okos otthonokat és ezekhez kapcsolódó termékeket és technológiákat, az okos telefonokról nem is beszélve. Életünket megkönnyítik, sok terhet és feladatot vesznek le vállainkról a mindennapi élet során. Ezen eszközökhöz csatlakozott a néhány éve még ismeretlen, mára azonban nagy népszerűségnek örvendő okosóra találmánya is.


    A kis eszköz már a 20. századi filmekben is megjelent, ki gondolta volna, hogy ilyen rövid idő alatt, ekkora fejlődésen megy keresztül? Már nemcsak egy esztétikus, de egy funkciós tárgy van a csuklónkon, hanem egy olyan érzékeny eszköz, ami nap mint nap monitorozza egészségi állapotunkat, lépésszámláló, pulzusmérő, vér-oxigénmérő, kalóriaszámláló, vagy alváselemző segítségével. Ezek többnyire férfias kialakítású, nagy számlapú órák voltak, amik hölgyek kezén otrombán mutattak többnyire. Az utóbbi időben azonban megjelentek a női okosórák, amik mind kialakításukban, mind funckiókban eltérnek férfias társaiktól. A női okosórák legfőbb jellemzője nyilván a külseje: kisebb óralap, keskeny szíj jellemzi, ami így kecsesen és elegánsan mutat bármelyik hölgy kezén.


    A LEMFO vállalat 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy mindenki számára elérhetővé tegyék az okosórák használatát. Nőies okosórák terén széles kínálattal rendelkeznek, hiszen mindig fejlesztenek és kísérleteznek. Egyik legnépszerűbb márkánk, hiszen megbízható és esztétikus termékekkel szolgálnak, mind nőknek, mind férfiaknak. Nőies okosóra választékunkban mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot, legyen szó klasszikus kialakítású, kis számlapú, különleges óralappal rendelkező, vagy esetleg szögletes óráról. Kínálatunkban igyekszünk minden igényt kielégítő készletet építeni, hogy könnyű legyen a választás.

Tovább