Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírek, érdekességek

Kospet KW10 női okosóra teszt és leírás

2020.11.12 10:50
Kospet KW10 női okosóra teszt és leírás

KOSPET KW10- elegáns okosóra nőknek!

 

Alábbi cikkünkben igyekszünk átfogó képet adni a KOSPET KW10 női okosóráról, ami nagy népszerűségnek örvend- nem hiába. Visszafogott ás megnyerő külseje igazán intelligens belsőt takar. 
Első ránézésre a letisztult vonalai megnyerőek, nem túl tolakodó, így bárkinek jól állhat. 

 

 

Az 1,04 hüvelykes kijelző átlagos méretűnek mondható, a piacon ennél sokkal nagyobb méretű órák is vannak. Kényelmes viseletet biztosít azonban, az ennél nagyobb kijelzők kialakítástól függően, otrombán mutathatnak hölgyek kezén, bár kivételek vannak! A domború kijelző tiszta és szép képet ad, minőségi hatást keltve.
A 120mAh-es akkumulátor normál használattal 5 napot ír, azonban standbye, azaz akkumulátor kímélő módban, akár 15 napig is bírja. Ez nem semmi teljesítmény!

 Funkciók:

A női okosórák nem lennének okosak, ha az alábbiak nagyrészét nem teljesítenék, így nem árulunk el nagy titkot, ha leírjuk, miket is tudsz ez a típus...

A legfontosabb: Pulzusmérő, azaz egy mini EKG van beépítve, amivel a nap bármely pillanatában nyomon tudja követni aktuális pulzusát, amit a telefonjára letöltött alkalmazás rögzít. Dátumre és időre pontosan tudja visszanézni, mikor milyen volt szívverése, így figyelemmel tudja követni egészségi állapotát.

A beépített vérnyomásmérővel többé nem kell azon aggódnia, hogy csak bizonyos helyzetekben tudja ezt kivitelezni egy külön eszközzel. Csak el kell indítania okosóráján a funkciót és kis időn belül láthatja is az eredményt. Az alaklmazás szintén rögzíti az adatokat, amik így bármikor visszakereshetők.

Alváselemző funkciója rögzíti az éjszakai pihenésének pillanatait, ami segíthet javítani egészségi és szellemi állapotán is. Megjelentíti a mélyalvás, az ébrenlét és a könnyű álom óráit, így javíthat ezek minőségén is.

Mozgás emlékeztetőt állíthat be, amin beállíthatja milyen időnként jelezzen, hogy ideje felkelni és átmozgatni a testét!

Bár sok egyéb hasznos funkciója is van, a KOSPET KW10 okosóra egyike azon kevés okosóráknak, amik kifejezetten nőknek lettek tervezve és egy olyan funkció is bele van építve, ami a nőknek nagyon hasznos lehet. Ez nem más, mint a fiziológiai ciklus követése, ami lényegében a menstruációs ciklus követésére szolgál. 

Különböző sport funkciók találhatók benne, IP68 vízálló, így nem okoz gondot, ha nedves környezetben használjuk, DE soha ne tegyük forró vízbe, vagy olyan közegbe, ami elősegíti a korrodálódást.

Kattintson ide a KOSPET KW10 női okosóra rendeléséhez!