Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírek, érdekességek

Lemfo NY12 - a megfizethető okosóra

2020.11.14 17:32
Lemfo NY12 - a megfizethető okosóra

Lemfo NY12: A megfizethető okosóra IP-tanúsítvánnyal, pulzusmérővel és vérnyomásmérővel.

A Lemfo NY12 egy pénztárcabarát okosóra, amely nemcsak az IP tanúsítvánnyal rendelkezik, hanem pulzusmérővel és vérnyomásmérővel is. A Lemfo NY12 arany, vagy ezüst színben választható.


A Lemfo NY12 egy kivételesen olcsó okosóra.Az okosóra egy 1,08 hüvelykes IPS kijelzővel rendelkezik, amely 240 x 210 képpontos felbontással kecsegtet. A kijelző egy egy pontos érintőképernyő, illetve egy színes LCD panel, amelyet a Lemfo 2,5D edzett üveggel borított.

Az NY12 emellett IP67 vízálló tanúsítvánnyal is büszkélkedhet, ami annyit jelent, hogy teljesen porálló, illetve vízbe merülés ellen védett korlátozott ideig. A z órába beépítettek többek között pulzus- és lépésszámlálót, kalóriaszámlálót és alvásfigyelő funkciót is. A pulzusmérő egyébként rendelkezik egy olyan extrával is, ami jelzi, ha szívverásünk az átlagosnál magasabb, ezzel tudtunkra adva, hogy álljunk meg kicsit pihenni, esetleg forduljunk orvoshoz. Fontos tisztázni, hogy ezek az eszközök  Ezek mindegyike egészségünket szolgálja, így a legtöbben biztosan örömmel használnák.

A mozgásemlékeztető, ébresztő és a távoli kamera szinte alapfunkciók, mégis nagyon hasznosak tudnak lenni, van azonban egy alkalmazás, ami sok hölgynek nyújthat segítséget. Ez nem más, mint a menstruáció követése. Ezentúl nem kell folyamatosan észbne tartani, vagy gondolkozni a menzesz dátumán, hiszen okosórája pontosan követi azt, így nem érheti meglepetés.

Az alváselemző funkció egyébként személy szerint nagy kedvencem, hiszen ez az az állapot, amit tudatosan nem tudunk vizsgálni, de okosóránk segítségével áthidalhatjuk ezt a helyzetet is. Ez egy jelentős segítség életminőségünk javításában, hiszen nagyon nem mindegy, mivel töltjük a pihenésre szánt időt.

 

Az órát rozsdamentes acél és cinkötvözet teszi ellenállóvá és egyben elegánssá.

Többféle emlékeztető funkciót is használhatunk, így sose maradunk le a fontos hívásokról, vagy üzenetekről. Ehhez mindössze össze kell párosítani okostelefonunkkal.

A NY12 a WearHealth alkalmazáson keresztül kompatibilis az Android és az iOS rendszerekkel, így szinte mindenki tudja párosítani okostelefonjával. Ezen keresztül követhejük az óra által szinkronizált adatokat, például a megtett távolságot, a bevitt kalóriát, illetve alvásunk mennyiségét és minőségét is.

Bár az órában sajnos nincs magyar menü, van benne angol és német is, így megkönnyítve a kezelést.

Összességében az Lemfo NY12 egy nagyon jó ár-értékű npi okosóra

 

Kattintson ide a LEMFO NY12 női okosóra rendeléséhez!