Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírek, érdekességek

Melanda P8, a dizájnos külső, okos belsőt takar

2020.11.15 09:58
Melanda P8, a dizájnos külső, okos belsőt takar

Következő cikkünkben a Melanda P8 női okosóráról és annak funkcióiról lesz szó.

A legtöbb emberben sok kérdés kavarog okosóra vásárlás előtt. Mik a funkciói, miket tud? Kompatibilis a telefonommal? Mennyi az üzemideje és ezt milyen használat mellett növelhetem?

A Melanda P8 az okosórák legújabb generációjához tartozik, az Amazfit Watchhoz hasonlóan a legköltséghatékonyabb és legszebb kialakítással. Ebben az új verzióban a Melanda P8 vadonatúj, 1,4 hüvelykes színes kijelzőt és teljes érintőképernyőt kapott, valamint érzékeli a különböző irányú legyintéseket, azaz már nem csak egy ponton érzékel. Ami az egészségét illeti, ez az óra 24/7 jelentést nyújt Önnek a pulzusszámról, a vérnyomásról, a vér oxigénjéről, az alvás mennyiségéről és minőségéről, megtett távolságról és lépések számáról,emlékeztetőkről és sok más előnyről, így ez az óra kielégíti az Ön igényeit.

A Melanda P8 tervezése:
Az elegáns kivitelű Melanda P8 okosóra kissé hasonlít az Apple Watch-ra, négyszögletes óraszámmal, vékony és színes könnyűfém házzal rendelkezik, jó minőséggel. A középváz ötvözet,az alsó része ABS műanyag, ezért tűnik prémiumnak, bár alacsony árú okosóráról van szó, és a jobb oldalán egyetlen fizikai gomb található.

A P8 okosóra sportos szilikon hevederrel rendelkezik, amely könnyű és kényelmes biztosít. Rozsdamentes acél csattal rendelkezik, és bármilyen 20 mm-es hevedert használhat, mert kivehető és cserélhető így személyre szabhatja okosóráját. A Melanda P8 5 gyönyörű színben kapható: fekete, szürke, kék, rose gold és rózsaszín.

A Melanda P8 kijezője:
A Melanda P8 okosóra 1,4 hüvelykes HD ívelt üveg 2,5D IPS panellel rendelkezik, 240 x 240 pixel felbontással. Ez egy színes képernyő, érintőképernyős működési módszerrel és nagyon gyorsan reagál, így kényelmes a használata. Remek színekés élénk kijelző, jó fényerővel és kontraszttal.

 

melanda p8 női okosóra

Melanda P8 áttekintés

IPX7 vízálló:
Az okosóra IPX7 vízálló besorolású, védve van a kézmosástóll, az izzadástól vagy az esőtől. Az IPX7 nemzetközi szabványú besrolás szerint legfeljebb 30 percig merülhet 1 m mélységben, azonban kerülje a szaunát, a melegvizes fürdőt és az óceánvizet, mivel a vízgőz és a sós víz károsíthatja az ellenálló képességet. Fontos szem előtt tartani, hogy már egy apró felületi sérülés és végzetes lehet ebből a szempontból, hiszen ezáltal elveszíti elenálló képességét!

melanda p8 női okosóra

A képernyő alatt...
NRF52832 processzor hajtja, rendelkezik g-érzékelővel, HRS3300 pulzusmérővel, vérnyomásmérővel, valamint vér oxigénmérővel. Okostelefonján a  Da Fit alkalmazáson keresztül importálhatja az információkat, Bluetooth 4.0 kapcsolattal.

Használat előtt olvassa be a kézikönyvben található QR-kódot az alkalmazás letöltéséhez, és csatlakoztassa az órát az alkalmazáson keresztül. Vagy töltse le az App Store-ból a „Da Fit” alkalmazást, amellyel testreszabhatja az óra hátterét 258 különböző óralappal! Ez egy nagyszerű lehetőség, amelye csak kevés női okosórára jellemző, így igazán az ön ízlését tükrözheti órája.

 

A Melanda P8 JELLEMZŐI:
A funkciók közé tartozik a multi-sport mód, ide tartozik a kerékpározás, kosárlabda, futball, kötélugrás, tollaslabda. Valós idejű értesítések, bejövő hívásokról, üzenetekről és SMS-ekről. Támogatja a közösségi alkalmazások értesítéseit is. Ezenkívül rendelkezik alvásfigyeléssel, időjárással, mozgásemlékeztetővel, ivási emlékeztetővel és egyebekkel.

A Melanda P8 kézmozdulatvezérléssel rendelkezik, és a kijelzőt bekapcsoló csuklóérzékelővel rendelkezik. Tehát a kijelző megvilágosodik, ha felemeli a kezét, ez egy kényelmes használatot tesz lehetővé.

Általában a pénztárcabarát okosórák hamis érzékelőkkel vannak ellátva, de a Melanda P8 rendelkezik egy hiteles érzékelővel, amely meglehetősen pontos leolvasást biztosít. Kérjük azonban, hogy ne támaszkodjon 100% -ban az egészségügyi jelentésekre. Ez NEM orvostechnikai eszköz, ezért mindig ellenőriznie kell és tanácsot kell kérnie regisztrált háziorvosától!

melanda p8 női okosóra

AKKUMULÁTOR:
Az okosóra 170 mAh-s lítium-polimer akkumulátorral rendelkezik, az akkumulátor élettartama akár 6-7 nap, a töltési idő 2 óra, a készenléti idő pedig 10-20 nap. De ez a használattól függ, hiszen a folyamatos Bluetooth kapcsolat jelentősen lerövidíti a használati időt. 

SIM kártya foglalattal nem rendelkezik, így önállóan nem indíthatunk róla hívásokat, jelezni is akkor fog, ha Bluetooth kapcsolat van köztve és egy okostelefon között.
Összességében a Melanda P8 női okosóra nagyszerű választás azoknak, akik egy divatos kiegészítőt szeretnének, mindenféle kompromisszum nélkül. Bátran ajánljuk férfiaknak is, hiszen többféle színben kapható, így mindenki találhat saját ízléséhez megfelelőt.

Kattintson ide a MELANDA P8 női okosóra rendeléséhez!