Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírek, érdekességek

Kompromisszumok nélküli megoldás: Melanda okosóra!

2020.12.11 15:29
Kompromisszumok nélküli megoldás: Melanda okosóra!

Ha valami olyanra vágyik, aminél nem kell kétszer meggondolni a vásárlást, jó helyen jár!

Ebben a cikkünkben a MELANDA 2019 női okosóráról lesz szó, ami a tavalyi évvel robbant be a piacra és óriási népszerűségnek örvend. 
Nemcsak a külsejében megnyerő, hanem olcsó női okosóraként egy ideális választás akár ajándéknak is, de egy kedves gesztusnak is tökéletes, hiszen nem kell megvárni a tökéletes alkalmat hozzá.


Kezdjük a külsővel, ami egy igen jó kezdés: többféle színben és szíjjal kapható, így mindenki megtalálhatja a számára ideális opciót. Az órafej drága külsőt kölcsönöz, hiszen kialakítása és visszafogott színei is ezt támogatják.
A fém szíj elegáns megjelenésével akár üzleti tárgyalások során is tökéletes kiegészítő, de ha inkább a sportosabb vonalat képviseljük, szilikon szíjjal is választhatjuk.
Funkciójában természetesen nincs különbség, de kényelem szempontjából fontos lehet, hiszen izzadás közben egy gumi szíj komfortosabb érzést nyújthat a fém szíjnál.

1,44 hüvelykes LCD kijelző 240*204-es felbontással tökéletes képet mutat.

A funkciókat tekintve igen széles palettával van ellátva: a legfontosabb valószínűleg a pulzusmérő, ami lehetővé teszi, hogy a nap 24 órájában megfigyelhesse szívritmusát, így mindig odafigyelhet egészségére. Ehhez társul a vérnyomásmérő is, hiszen szintén fontos pillére az egészséges szervezetnek a megfelelő vérnyomás is.

Sportolás közben divatos és olcsó okosóránk számolja a lépéseket, a megtett távolságot és a pulzust is. Ezzel fejlesztheti önmagát és kihozhatja magából a legjobbat is. Ez a női okosóra olcsón megszerezhetó, de a tudásán ez abszolút nem látszik.
Telefonjával összekapcsolva szinkronizálja az értesítéseket és hívásokat, így többé nem fog lemaradni fontos hívásokról többé!

Amennyiben ülő munkát végez, fontos funkció a beépített mozgás emlékeztető, azaz elég az ülésből, irány mozogni!

Távoli kamera funkciója segít, hogy ha egy nagy csoportképet szeretne például csinálni, az óra segítségével tud fényképet csinálni anélkül, hogy be kellene állítania időzítőt.
A beépített alváselemzés funkció méri alvása mennyiségét és minőségét, mikor milyen mélyen aludt és mikor álmodott, illetve összességében mennyi időt töltött pihenéssel.

IP67 vízálló, tehát a mindennapi élet során hű társa lehet, nem kell félteni kézmosás, vagy eső közben sem. A különböző vízálló besorolásokról ITT olvashat bővebben.

A MELANDA 2019 női okosórát IDE kattintva rendelheti meg.