Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Hírek, érdekességek

Jégvarázs kislány karórák, avagy legyen a kislányunk a mi hercegnőnk!

2021.01.24 14:06
Jégvarázs kislány karórák, avagy legyen a kislányunk a mi hercegnőnk!

Pár éve óriási sikere lett a Frozen, azaz Jégvarázs című animációs mesének. Nagy lelkesedés fogadta a mese második részét is és nem véletlenül lett olyan népszerű a gyermekek körében. Kínálatunkban a főszereplők arcával ellátott Jégvarázs kislány karórákat is talál, így igazán különleges ajándékkal lepheti meg Ön is gyermekét!

A névadó mese méltán híres, hiszen olyan fontos témákat boncolgat, mint a családi kapcsolatok fontossága, a gyász feldolgozása, a testvéri kötődés és a szerelem. A legtöbb szülő szintén élvezettel nézte végig a meséket ( először, legalábbis :) ), hiszen nem csak gyermekek tudnak belőle tanulni.

Bár kínálatunkban főleg női okosórákat találhat meg, igyekszünk folyamatosan frissíteni az elérhető termékeket, így végre kaphatók az oly népszerű Jégavarázs karórák! Többféle modell és szín közül tud választani, akár ajándékról van szó, akár közös vásárlásól, így minden kislány megtalálhatja a számára tökéletes ékszert. A különböző színek különböző tételként szerepelnek webáruházunkban, így érdemes egyesével megnézegetni őket, így nincs kavarodás és könnyebb választani is.

Jelenleg kétféle modell közül tudnak választani, de igyekszünk bővíteni a kínálatunkat:
A fő különbség az óralap tetején lévő kristályos dísz. Jelenleg üvegkristályokkal kirakott korona ragyog a számlap felett, illetve egy gyönyörű kristály szív. Bármelyik is lesz a befutó, egy biztos: az a kislány, akinek ilyen karórája van, pillanatok alatt nagyon népszerű lesz a barátnői körében, mert mindenki szeretné olyan hercegnőnek érezni magát, mint Elsa, vagy Anna. Ezzel a kislány karórával pedig nem nehéz, hiszen a vékony bőr szíj, a Jégvarázsból megismert nővérek képe és a ragyogó kristály díszek igazán elragadóvá teszik majd! A hópelyhekkel díszített bőr szíj csak tovább fokozza az óra szépségét.